Garantie en Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen de eerste 2 maanden constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. dit is geldig voor de sublimatie printers en de persen.(Dtf printers hebben beperekt garantie)
Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar kepazadesign@gmail.com . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het vanaf 15 februari 2016 voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 

Beperkte garantievoorwaarden voor DTF printers

 

 

 De fabrikant kan een vervanging krijgen voor sommige onderdelen die onder de beperkte garantie vallen. technieken van de fabrikant kunnen helpen via chat of videochat om een onderdeel te vervangen en problemen op te lossen gedurende de 3 maanden. Zodra de beperkte garantie afloopt, is de klant verantwoordelijk voor eventuele probleemoplossing of onderdelenkosten. Klanten kunnen garantieonderdelen zelf installeren of hun eigen technieker gebruiken, maar Kepaza  is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt tijdens zelfreparatie.

 

WAT IS GEDEKT

 

1. De beperkte garantie dekt onderdelen zoals het moederbord, het voedingsbord en de voedingskaart. Er wordt slechts 1 keer binnen de 3 maanden een vervangend onderdeel uitgegeven. Zodra een vervangend onderdeel is uitgegeven voor of tijdens de 3 maanden, wordt de beperkte garantie als voltooid beschouwd.

 

Alle defecte onderdelen die onder de beperkte garantie worden vervangen, moeten binnen 15 werkdagen op kosten van de klant worden teruggestuurd naar Kepaza Jaak tassetstraat 4 Neerpelt

 

WAT WORDT NIET GEDEKT

 

2. De beperkte garantie dekt geen componenten die in contact komen met de inkten, dit omvat het inktsysteem, printkoppen, afdekstation (inktstation), dempers, inktpomp, inkttank, inktmenger, inktleidingen en krachtpomp zijn niet bedekt. Ook verbruiksartikelen zoals CR-motor, encoderstrip, riem, decoder, sensoren, wisser, printkopkabels of ventilatoren vallen niet onder de dekking.

 

BELANGRIJK

 

Door geen gebruik te maken van de Kepaza dtf inkten  en -films vervalt elke garantie voor de printers of apparatuur.

 

 

 

Beperkte garantievoorwaarden voor Refurbished Printers

 

 

Zodra een vervangend onderdeel is uitgegeven voor of tijdens de 3 maanden, wordt de beperkte garantie als voltooid beschouwd. 

 

Alle defecte onderdelen die onder de beperkte garantie worden vervangen, moeten binnen 15 werkdagen op kosten van de klant worden teruggestuurd naar Kepaza 

 

WAT WORDT NIET GEDEKT

 

4. De beperkte garantie dekt geen componenten die in contact komen met de inkten, dit omvat het inktsysteem, printkop, capping station (inktstation), dempers, inktpomp, inkttank, inktmixer, inktleidingen en krachtpomp zijn niet bedekt.

 

BELANGRIJK

 

Aanvullende beperkte garantievoorwaarden

 

 

5. De beperkte garantie en ondersteuning zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper en zijn niet overdraagbaar.

 

6. De beperkte garantie dekt geen fysieke schade, cosmetische schade of transportschade door de vervoerder. In dat geval is het de verantwoordelijkheid van de klant om een directe claim in te dienen bij het transportbedrijf om eventuele schade te melden.

 

7. De beperkte garantie dekt geen schade veroorzaakt door rampen, zoals brand, overstroming, bliksem, onjuiste elektrische stroom, softwareproblemen of interactie met niet-Kepaza DTF-merken of -producten.

 

8. De beperkte garantie dekt geen schade veroorzaakt door onjuiste installatie, het niet volgen van de juiste instructies, het uitvoeren van preventief onderhoud, onjuist of abnormaal gebruik, verkeerd gebruik, verwaarlozing of ongelukken, inclusief maar niet beperkt tot onjuiste opslag of transport van het product zonder de juiste voorbereiding en verpakking, ongeoorloofde aanpassingen, aanpassingen of toevoeging van accessoires, normale slijtage of externe oorzaken zoals ongevallen of andere acties of gebeurtenissen buiten onze redelijke controle.

 

9. De beperkte garantie is ONGELDIG als het product op enigerlei wijze is veranderd of aangepast, inclusief maar niet beperkt tot pogingen tot reparatie zonder voorafgaande toestemming van Kepaza  of het gebruik van niet-geautoriseerde onderdelen.

 

10. De DOA-periode (Defective on Arrival) is 10 dagen vanaf de datum waarop de klant de zending ontvangt. Als het door u gekochte product wordt geleverd met ontbrekende onderdelen of niet-werkende onderdelen die niet worden gedekt door de beperkte garantie, dekken wij het vervangende onderdeel en de verzendkosten om het onderdeel/de onderdelen die u nodig hebt te verzenden. Na 10 dagen is de klant verantwoordelijk

Verantwoordelijkheden en onderhoud van de klant
 
 
Uw printer of machine is uw partner en het is belangrijk om de juiste volt, en accessoires te gebruiken en onderhoud te plegen om soepel te blijven werken. De meeste printers of machines worden geïmporteerd en de standaardspanning is 220 V (tenzij door de verkoper of fabrikant op de sticker als 110 V is aangegeven). Voordat u de printer of het apparaat aansluit, is het belangrijk om deze zaken te controleren.
 
STROOM
 
12. Controleer of de door u aangeschafte printer of machine 220V of 110V is. Over het algemeen is er een sticker waar het netsnoer wordt aangesloten waarop staat welke volt vereist is. Als u dat type sticker niet heeft, vraag dan uw verkoper of fabrikant welk volt de printer of machine heeft. Als de printer of machine standaard 220V is, kunt u uw printer of machine in EU op twee manieren van stroom voorzien.
 
– 12a. Door een 220V aansluiting
 
Dit stopcontact is over het algemeen degene die stroom geeft aan een elektrisch fornuis of een droger. Het kan ook een gewoon stopcontact zijn dat is voorbereid op 220V, waar je gebruik van kunt maken.
 
– 12b. Door een omvormer
 
Je hebt een Converter Step Up nodig van 110V naar 220V. Dit zal de printer of het apparaat van de juiste stroom voorzien, u sluit gewoon de printer aan de voorkant van de converter aan op 220V en stelt de achterkant van de converter in op 110V die op uw stopcontact wordt aangesloten (stroom komt uit het stopcontact ).
 
— Desktopprinters hebben meestal een omvormer van 300 watt nodig
 
 
 
 
 
WAARSCHUWING
Als er geen aansluiting of omvormer wordt gebruikt voor een 220V printer of machine, KAN DE PRINTER OF MACHINE BESCHADIGD RAKEN.
 
 
ONDERHOUD
 
Het is uw verantwoordelijkheid om te leren en het juiste onderhoud aan uw printer uit te voeren door te begrijpen dat inkten op water gebaseerde textielinkten zijn en de printkoppen zullen verstoppen als de machine langer dan een paar dagen niet wordt gebruikt. Door een schone en klimaatvriendelijke werkruimte te bieden om in te printen en uw printer altijd schoon te houden, kunt u probleemloos werken. Onderhoud is de sleutel en moet als onderdeel van een routine worden gegeven. Dit zijn enkele dingen die je kunt doen.
 
13. Voer elke dag een spuitkanaaltjescontrole uit voordat u met het printen begint. Op deze manier kunt u zien of de printkop klaar is om te printen of dat er nozzles ontbreken en deze moet worden gereinigd.
 
14. Reinig de printkop en wisser elke dag nadat u klaar bent met afdrukken voor die dag. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de printkop verstopt raakt. Indien nodig wordt een reinigingsoplossing aanbevolen.
 
15. Nat afdekstation elke dag nadat u klaar bent met afdrukken voor de dag. Dit helpt de onderliggende printkop nat te blijven en voorkomt dat de printkop verstopt raakt. Een reinigingsoplossing of capping station-oplossing wordt aanbevolen voor gebruik.
 
16. Als de printer niet vaak wordt gebruikt, gebruik dan een injectiespuit en draai de inkt op de lijnen en dempers. Dit helpt verstopping van de leidingen te voorkomen en trekt lucht uit de leidingen.
 
17. Mogelijk moet u problemen oplossen en reparaties uitvoeren met de hulp en aanwijzingen van een technieker.
Winkelwagen
Translate »