SNIJPLOTTER


De snijplotter is een apparaat dat erg lijkt op een printer, het is een evolutie van de penplotter, omdat de werking ervan erg op elkaar lijkt, maar…. tegelijk anders.

Het is een terminal die werkt door signalen van een computer te ontvangen.

Het maakt gebruik van vectorbestanden die rollen activeren die tegelijkertijd bewegen met een snijblad dat op het te snijden materiaal drukt en het traject van het vectorontwerp volgt.

Het doet dit allemaal zeer nauwkeurig en snel.

Er zijn verschillende soorten snijplotters: we kunnen ze indelen in twee, professionele snijplotter en binnenlandse snijplotter.

Waarom een snijplotter kopen?
Heeft u een hobby of overweegt u een bedrijf te starten, dan is dat een hele goede reden om een Snijplotter aan te schaffen.

Met zeer weinig investeringen kunt u een enorm rendement behalen, naast een breed scala aan producten op het gebied van adverteren, etikettering of personalisatie van artikelen.

Laten we niet uitsluiten dat we ons werk ook kunnen aanbieden in Peñas, Beurzen, Vrijgezellenfeesten, Feesten en in een eindeloos aantal verschillende opties die alleen beperkt zijn tot de mate van onze creativiteit en verbeeldingskracht.

Professionele plotter
Het is gebouwd met sterke materialen, het is stabiel en enorm nauwkeurig, ontworpen om de hele werkdag door te werken en de hele dag vinyl te snijden zonder problemen te geven.

Binnenlandse plotter
Het is ontworpen voor kleine ruimtes, voor projecten die niet erg groot zijn maar zeer gevarieerd en met de beste esthetische kwaliteit. Licht en wendbaar met dezelfde eigenschappen als een professional, maar met respect voor zijn grenzen.

goedkope plotters
Houd er rekening mee dat omdat ze goedkoop zijn, ze niet de slechtste zijn en ook niet omdat ze duur zijn, ze zijn de beste.

Er zijn goedkope plotters van zeer goede kwaliteit, die ideaal zijn om mee te beginnen als je op het punt staat te investeren en wilt beginnen in deze wereld van vinyl, labeling en/of reclame.

een hittepers
Essentiële aanvulling op de vinylsnijplotter
Naast de Snijplotter is voor het personaliseren van T-shirts, Tassen, Portemonnees, Caps of verschillende kledingstukken een Thermal Strijkijzer nodig, er zijn vele soorten en maten.

Dit strijkijzer is plat en bereikt temperaturen boven 250º, ze worden gebruikt om het reeds gesneden vinyl op een stof over te brengen.

Het is een essentieel element voor transferwerk. Zeer lage investering en hoge winstgevendheid.

Winkelwagen
Translate »